Регистрация
Потребителско име
Парола
Забравена парола?
За Spigo®
Прочетете повече за екипа на Spigo® и какви са целите на сайта
Spigo® се занимава с разработване и предоставяне на висококачествени електронни развлечения. Целта на компанията е да предлага най-добрите електронни развлечения в регионите, в които има представителство и да превъзходства всички потенциални конкуренти. Едни от най-важните особености на сайте са, че предлага забавления с високо качество за широка целева група и поддържа безкомпромисна сигурност.
Spigo® развива и управлява уебсайта Spigo.bg и има дъщерни сайтове в целия свят. За повече информация влезте в www.spigoworld.com.Целта на компанията е да поддържа високо качество и за да се осъществи това, тя сама развива всички софтуери. Освен това, сайтът се управлява от компанията и от нейни партньорки. SPIGO® има регистрция в Мадридкото споразумение за международна регистрация на марки: no. 982832. Reg. U.S. Pat. & TM Off. reg. no. 3,686,279.
В компанията са групировката Freeway ApS и холдинговата компания KAU Holding ApS, всяка с по равно разпределен пакет акции. Ежедневното управление на компанията се осъществява от съ-учредителя и едноличния акционер на KAU Holding, Каспер Кау, съгласувано с акционерите на компанията.
 
Freeway ApS
Brovej 20 A
8800 Viborg
ДАНИЯ
  KAU Holding ApS
Brovej 20 A
8800 Viborg
ДАНИЯ
Ако искате да се свържете със Spigo®, моля възползвайте се от Услуги за клиента, като изберете "Помощ" и влезете в менюто "Услуги за клиента".
Spigo ApS
Brovej 20 A
8800 Viborg
ДАНИЯ
Email: mail@spigo.co.uk
Идентификационен номер по ДДС : DK 29319677
Spigo v3.1.0911